Team

Eind jaren negentig zijn wij als familiebedrijf begonnen aan het grootste bouwproject van Europa: de wederopbouw van Berlijn. Potsdamer Platz was voor RED een springplank naar Nederland. Onder naam Ensan zijn wij begonnen, maar door een voorspoedige groei is Red Bouw in 2010 opgericht.

Ruim twintig jaar later is RED meer dan ooit zichtbaar in Nederland en daarbuiten. Ga naar Projecten voor een projectenoverzicht.

Door een jarenlange ervaring kunnen wij u bij het gehele project begeleiden. Wij bespreken uw wensen en eisen; laten de mogelijkheden zien en voorzien u van advies. Wij willen trots zijn op het eindresultaat. Of het nu gaat om een kleine project of een groot en complex utiliteitswerk, het moet kwalitatief perfect zijn.

RED is een bouwbedrijf waar de kwaliteit gecombineerd wordt met een transparante werkhouding, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en betrouwbaarheid. “Bouwen in overleg” dat is waar RED voor staat en is belangrijk voor ons en onze opdrachtgevers. Vanaf het besluit om met ons samen te werken, staan wij u met raad en daad bij en geven u persoonlijke begeleiding tot in detail waarbij communicatie centraal staat.

RED Bouw werkt alleen met de allerbeste vakmensen. Juist deze mensen worden gekozen, om als bedrijf verzekerd te zijn van een optimale samenwerking. RED verbindt mensen! RED is een bouwbedrijf, op de toekomst gericht! Bouwen zit in het DNA van onze mensen!

Ontdek meer

vacatures

The future lives here!

Begin met het bepalen van je eigen carriere bij RED Bouw!

Bekijk vacatures